COMUNICAT: En contra de la violència viscuda als esdeveniments succeïts ahir, 1 d’octubre, a Catalunya

Des de l’ASSOCIACIÓ D’AMICS DEL TRACTOR D’ÈPOCA DEL BAGES, com associació apolítica i pacifista que som, condemnem la violència viscuda en el dia d’ahir, 1 d’octubre, als diversos municipis de Catalunya. Entenem que la repressió policial contra la població que pacíficament volia expressar-se va ser desproporcionada i així queda patent a les escenes viscudes a diverses escoles i pobles. Mai estarem a favor de la violència en vers de la població ni de la violència de la població en vers de les forces de seguretat. Instem al diàleg per resoldre el conflicte que va dur ahir a la població a manifestar-se i a la llibertat a manifestar-se pacíficament com cadascú vulgui sense cap repressió ni policial, ni judicial ni política.
Aprofitem per fer arribar els nostres millors desitjos i desitjar-los una propera recuperació a tots els ferits i hospitalitzats durant el dia d’ahir.

Junta Directiva dels AMICS DEL TRACTOR D'ÈPOCA DEL BAGES

Estàs aquí:Home Esdeveniments COMUNICAT: En contra de la violència viscuda als esdeveniments succeïts ahir, 1 d’octubre, a Catalunya